We are

The New Generation of Digital Marketing

onze diensten

Waar kunnen we je mee helpen?

Website

Een website is je online visitekaartje. Ook wel dé eerste indruk van je potentiële klant. Die moet goed zijn. Bij DigitalGuys bouwen we websites die zorgen dat dat wel goed zit.

Webshop

Wij maken webshops die werken voor jóú. Vanaf de eerste websiteklik tot aan de bevestigingsmail: wij regelen de webshop, jij de sales!

Zoekmachine optimalisatie

90% van jouw doelgroep Googelt eerst naar een bedrijf, voordat ze tot actie over gaan. Wij zorgen ervoor dat jij zichtbaar bent door middel van zoekmachine optimalisatie.

Google adverteren

Meteen bovenaan in Google? Dat kan! Daarnaast maken wij gebruik van Google’s geavanceerde machine learning technieken om jouw bedrijf te boosten.

E-mailmarketing

Bereik jouw doelgroep met e-mailmarketing. Daarnaast zorgen onze geautomatiseerde workflows ervoor dat er alleen relevante mails uitgaan.

Social media adverteren

Waar je doelgroep is, moet jij ook zijn. En dat is op social media. Bereik miljoenen mensen met één druk op de knop. Wij zorgen ervoor dat jouw doelgroep wordt bereikt.

Wij helpen je graag

Kom met ons in contact

Deze pagina geeft natuurlijk uitleg, maar het liefst leggen we het jou in het echt uit. Graag nodigen we je uit voor een kop koffie!

Met trots

Wij werken samen met

Schermafbeelding 2022-03-30 om 11.18.33