Online vindbaarheid

Home > Online vindbaarheid

Meer bezoekers op uw website?

Wilt u graag meer bezoekers op uw website? Meer bezoekers betekent meer conversie. En meer conversie betekent meer omzet. Om meer bezoekers te krijgen moet uw online vindbaarheid verbeterd worden, en dit heeft alles te maken met de zoekmachines, zoals Google en Bing.

Zodra uw website hoog staat in de zoekmachines betekent dit dat veel meer mensen op uw website zullen landen. Wij beschikken over de kennis om u hoger in de zoekmachines te plaatsen. 

Ons flexibele online vindbaarheid pakket

Wij werken in maatwerk aan online vindbaarheid. Er zijn vaste punten die we aanpakken waardoor uw website online vindbaar gaat worden. Maar er zijn ook een paar punten die wij branche-afhankelijk behandelen.

Dit is een constant traject waar constant werk aan is. Hoe langer hieraan gewerkt wordt hoe beter de website zou worden en hoe meer bezoekers u aantrekt.

Onze werkwijze

Wij vinden een goede relatie, met om de afgesproken termijn contact met u, zeer belangrijk. Een goede samenwerking is voor ons de sleutel tot succes.

Alles wat we doen voor uw website wordt gerapporteerd. Dit betekent dat u constant op de hoogte bent van veranderingen en ontwikkelingen. Aan het begin van elke maand krijgt u te horen hoe we het gaan aanpakken. Aan het einde van de maand laten we u de resultaten zien. 

Waarom is het de investering waard?

Als eerst, om deze vraag te beantwoorden, werken wij tegen studententarieven. Daarnaast is het de investering ook waard omdat de digitale wereld de toekomst is.

Zodra uw website geoptimaliseerd wordt komen er meer bezoekers op uw website. Niet alleen meer bezoekers maar ook meer kwalitatieve bezoekers. Belangrijk is dat u niet alleen meer bezoekers krijgt, maar ook mensen die naar uw product/dienst op zoek zijn.