Over DigitalGuys

Home > Over ons

Fris, jong en creatief

Een fris, jong en creatief bedrijf: DigitalGuys. Met altijd de laatste kennis over de ‘online-wereld’ en een creatieve aanpak van zaken hoopt DigitalGuys uw online-positie te versterken.

Wij zijn twee studenten Commerciële Economie – Online Marketing aan het Saxion College in Enschede. Een brede opleiding met de gekozen richting Online Marketing: onze passie.

Constante laatste kennis over de 'online-wereld'

Wij, Jeroen Olthoff en Hein Abbring, zijn op de hoogte van de laatste kennis binnen Online Marketing. Dit is zeer belangrijk om direct op in te spelen om succes te behalen.

Hoe komt dit? Wij studeren aan de opleiding waar maar 75 mensen per jaar op worden aangenomen. Een exclusieve opleiding dus, waar we zeer trots op zijn aan te mogen te leren. Hier krijgen wij van docenten altijd de laatste kennis, nieuwtjes en feiten over Digital Marketing.

Over Jeroen

Voor mij is DigitalGuys een kans om te laten zien wat we kunnen. Ik ben zo overtuigd van onze vaardigheden en creativiteit dat ik denk dat we met zijn tweeën mooie dingen gaan doen en veel mensen gaan helpen.

Door kennis op te doen op school en ervaring in het bedrijfsleven, zijn we klaar om te laten zien wat we kunnen. Voor mij is Online Marketing een uitlaatklep op gebied van creativiteit en zou mijzelf er altijd beter in willen maken. Omdat Online Marketing constant veranderd is het belangrijk om altijd over de allerlaatste kennis te beschikken. Daarom moet je altijd geïnteresseerd blijven en je best er voor doen.

Over Hein

Over Hein

Online/digital marketing is voor mij het meest interessante en leukste vak dat er is. Het internet bestaat uit zoveel dingen die vrijwel niemand kent. Als je denkt dat je alles over het world wide web al begrijpt heb je het mis.

Website design, website optimalisatie en zoekmachine optimalisatie vind ik erg boeiende onderwerpen. Het is nooit af of klaar, er zit altijd meer in. Daarom zijn website laten maken en online vindbaarheid ook onze diensten. Ik denk dat wij, DigitalGuys, uw online positie kunnen verbeteren.