DigitalGuys project

AutoKopenEnschede.nl

DigitalGuys project

Home > Projecten > AutoKopenEnschede

Website design

Voor de website van Auto Kopen Enschede was het doel een strak en clean design aan te houden. De website moet namelijk toegankelijk zijn voor iedere bezoeker.

DigitalGuys heeft gebruik gemaakt van heldere kleuren, overgangen, animaties en lettertypes. Dit alles maakt de website tot het perfecte plaatje.

Over AutoKopenEnschede.nl

Autokopenenschede.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van kleine betaalbare auto’s met een lage kilometerstand. De auto’s zijn veelal voorzien van diverse opties en zijn dealer onderhouden.

Toevallig aan het zoeken naar een nieuwe auto? Check de website: autokopenenschede.nl

Mobiele website

Omdat er wordt verwacht dat de gebruikers niet alleen de website bekijken via een computer, maar ook via mobiele appraten is het een reponsive website.

Deze website is dus geoptimaliseerd voor alle apparaten (pc, tablet en mobiel). Centraal staat hier dat alle bezoekers een mooie en overzichtelijke weergave krijgen.

autokopenenschede mobiel
Desktop/tablet weergave

Functionele onderdelen

Op de website is het mogelijk de nieuwste occasions te bekijken. Omdat de voorraad nog wel eens veranderd hebben wij het eenvoudig gemaakt om dit aan te passen. Zo heeft de website eigenaar zijn voorraad altijd up-to-date en zoals hij/zij wilt.

Aan de andere kant willen mensen ook hun auto juist vérkopen. Dit is mogelijk door een simpel formulier in te vullen. Bij dit formulier is het ook mogelijk foto’s bij te voegen. Als iemand deze instuurt liggen deze binnen enkele seconden bij de eigenaar van Auto Kopen Enschede in de mailbox!