Home > Projecten > LuitenFruit

LuitenFruit

Onderwerp: website

Samenwerking: LuitenFruit

Datum: 17-03-2020

Over LuitenFruit

LuitenFruit is een echt familiebedrijf die al 3 generaties actief is. Ze zijn in 1972 opgericht en sindsdien alleen maar gegroeid.

Je kunt LuitenFruit vinden op de markt in Enschede, Glanerbrug en Oldenzaal, maar ook hebben ze een eigen drive-in om fruit af te halen. LuitenFruit staat bekend om klantvriendelijkheid en kwaliteit fruit.

Klantvraag

LuitenFruit wilde een duidelijke en persoonlijke website die een indruk van het bedrijf gaf. Ook waren er veel uitdagingen in verband met het coronavirus. De markt werd namelijk gesloten en de focus kwam op de drive-in en het bezorgen aan huis.

Samen zijn we rond te tafel gegaan om te kijken hoe we met deze uitdagingen kunnen omgaan. Door de combinatie van vakmanschap en creativiteit zijn we tot vele oplossingen gekomen.

"In een tijd vol met uitdagingen heeft DigitalGuys ons erg geholpen. Door de combinatie van creativiteit en professionaliteit staan wij nu online goed op de kaart!"
Lars Luiten
LuitenFruit

Kwaliteit uitstralen

Dat je bij LuitenFruit alleen echte kwaliteit koopt weet je pas als je het geproefd hebt. Maar hoe weet je dat zonder dat je het ooit hebt geproefd? Dit was een van de hoofdvragen in dit project. 

Voor de website hebben we verschillende sfeerfoto’s gecombineerd met kleuren die passen bij frisheid. Nadat je deze website hebt bezocht zul je fruit als snoep eten!

Wij helpen je graag

Net als LuitenFruit een nieuwe frisse website?

Laat ons jouw ideeën weten. Graag nodigen we je uit voor een kop koffie!

Eigen omgeving

De website van LuitenFruit is ontworpen door ons, maar ze kunnen zelf hun eigen website beheren. Dit komt door de eigen gebruiksvriendelijke omgeving aan de achterkant van de website. 

Dit maakt het mogelijk om zelf de website aan te passen wanneer dat nodig is. Zo kan LuitenFruit zelf teksten, foto’s en berichten aanpassen. Wel zo handig!

Ons werk

Andere websites die wij gemaakt hebben