Home > Wat doen wij > Google adverteren

Google adverteren

Meteen bovenaan in Google? Dat kan! Daarnaast maken wij gebruik van Google’s geavanceerde machine learning technieken om jouw bedrijf te boosten.

Wordt zichtbaar

Meteen bovenaan in Google

Naast dat je op een organische manier bovenaan in Google terecht kunt komen, kan dat ook op de betaalde manier. Met Google Ads sta je meteen bovenaan en betaal je per klik. Geen klikken? Geen kosten.

Bovenaan komen wanneer iemand een zoekterm intypt is één van de mogelijkheden bij Google. Je kunt ook jouw display banners, winkelproducten of video’s promoten met Google Ads.

Adverteren op Google is uiterst geschikt voor bedrijven die willen groeien, maar ook hun budget inzichtelijk willen houden. Daarnaast kun je er al aan beginnen vanaf €1.

Wij werken altijd met een onderzoek vooraf. Hierin vergelijken we zoekwoorden, de concurrentie, de prijs per klik en de trends binnen de branche. Doormiddel van dit onderzoek weten we precies waar de kansen liggen én waar ze niet liggen. 

Wij helpen je graag

Heb je vragen over Google adverteren?

Deze pagina geeft natuurlijk uitleg, maar het liefst leggen we het jou in het echt uit. Graag nodigen we je uit voor een kop koffie!

future proof

Data-gedreven adverteren

Google is een van de grootste technolgiebedrijven van de wereld. Het is het bedrijf waar je kunt solliciteren zonder CV en het bedrijf dat eerder van je zwangerschap weet dan jijzelf. Natuurlijk grappig bedoeld, maar het is wel de realiteit.

Google zit bomvol data, maar hoe kan dat eigenlijk? Deze data geven wij zelf. Door bepaald gedrag of bepaalde zoekopdrachten maakt Google een profiel van haar gebruikers.

Doordat de gebruikers van Google veel over zichzelf weggeven is het mogelijk heel precies te adverteren. Je kunt bijvoorbeeld richten op kattenliefhebbers als je kattenspeeltjes verkoopt. Dit zorgt ervoor dat jouw advertentie belandt bij de juiste doelgroep.

Daarnaast zijn we bij DigitalGuys fan van de slimme machine learning technieken van Google. Hiermee is het mogelijk om jouw doelgroep nog specifieker te targetten.