Home > Wat doen wij > Social media adverteren

Social media adverteren

Bereik je doelgroep met social media. Niet alleen op basis van leeftijd of geslacht, maar ook op basis van interesses en gedrag. Daarnaast maken wij gebruik van remarketing  om jouw perfecte klanten te vinden.

Slim adverteren

Bereik jouw doelgroep

96% van de Nederlanders gebruikt social media. Een ideale manier om jouw doelgroep te bereiken. Het is de plek waar mensen hun dag beginnen, eindigen en ze informatie over zichzelf delen.

Hoe meer informatie er beschikbaar is, hoe specifieker je je doelgroep kunt targetten. Op leeftijd en geslacht targetten is leuk, maar dit combineren met interesses en gedrag is nog beter.

Met adverteren op social media bedoelen we adverteren op de platforms zoals Facebook en Instagram. Deze stijgen nog elk jaar exponentieel en hebben veel opties om te adverteren.

Zo verbeteren de twee grootste social media platformen maandelijks hun advertentieplatform. Dit maakt het steeds makkelijker om specifieker te adverteren en om resultaat te behalen.

Wij helpen je graag

Heb je vragen over social media adverteren?

Deze pagina geeft natuurlijk uitleg, maar het liefst leggen we het jou in het echt uit. Graag nodigen we je uit voor een kop koffie!

Nog specifieker

Slimme remarketing

Adverteren via social media verbetert constant. Sinds kort is het mogelijk om remarketing te gebruiken via Facebook of Instagram.

Met remarketing kun je onder andere jouw websitebezoekers opnieuw bereiken. Ook is het mogelijk om mensen te bereiken die een bepaalde handeling hebben verricht. Dit maakt adverteren nog specifieker en brengt het nog meer kans op succes.

Naast remarketing zijn er nog veel meer opties om specifieker te adverteren dan gewoon op leeftijd of geslacht.

Adverteren op social media is makkelijk en goedkoop. Zo betaal je net als bij Google adverteren per klik en kun je vanaf elk bedrag beginnen.