Home > Wat doen wij > Webshop

Webshop

Bij DigitalGuys maken we webshops die werken voor jóú. Vanaf de eerste websiteklik tot aan de bevestigingsmail: wij regelen de webshop, jij de sales!

24/7 online

Een webshop die werkt voor jou

Als we elke dienst een slogan moesten geven dan was het voor webshops: ‘een webshop die werkt voor jou’. Deze slogan is op twee manieren toe te lichten.

Als eerste werkt een webshop voor jou als ondernemer die producten verkoopt, het past voor jou. Daarnaast werkt een webshop voor jou als een werknemer. De webshop staat 24/7 online, je kunt dus zelfs slapend producten verkopen!

Als ondernemers genieten wij ervan om andere ondernemers te helpen. In een tijd waar fun-shopping groter is dan ooit is een webshop uiterst geschikt voor ondernemers die producten verkopen.

Bereik een groot publiek, want met een webshop ben je niet afhankelijk van een locatie. Bereik bijvoorbeeld heel Nederland, heel Europa of zelfs heel de wereld!

Wij helpen je graag

Heb je vragen over webshops?

Deze pagina geeft natuurlijk uitleg, maar het liefst leggen we het jou in het echt uit. Graag nodigen we je uit voor een kop koffie!

Voor elke ondernemer

Voor klein- en grootverdieners

Hoe groot je omzet is speelt voor ons geen rol. Sterker nog, wij houden er van om beginnende webshops te boosten. Doordat wij bedrijven in vele verschillende branches hebben geholpen, hebben we al een brede ervaring opgebouwd in de wereld van e-commerce.

Zo kunnen wij niet alleen je webshop bouwen, maar je ook adviseren hoe je het slimst jouw product op de markt brengt. 

De webshops die we maken zijn zo gemaakt dat ze passen voor elke ondernemer. Daarnaast zorgen we ook voor extra opties als dat nodig is.

Ons werk

Webshops die wij gemaakt hebben