Home > Wat doen wij > Website

Websites

Een website is je online visitekaartje. Ook wel dé eerste indruk van jouw potentiële klant. Die moet goed zijn. Bij DigitalGuys bouwen we websites die zorgen dat de eerste indruk van jouw potentiële klanten goed zit.

online visitekaartje

Jouw website: de eerste indruk

Bij DigitalGuys geloven we dat een bedrijf zonder website met het jaar minder relevant wordt. Vooral in een tijd wanneer 90% van de mensen eerst Googelt naar een bedrijf, voordat ze actie ondernemen.

Hetzelfde geldt voor bedrijven met een verouderde website. Een website is namelijk jouw visitekaartje, maar dan in het groot. Wanneer de eerste impressie voor jouw potentiële klant meteen goed is, stijgt de kans op succes.

Ons doel is om jouw bedrijf te boosten, daar leven we voor. Wij zien een website ook niet als een stukje code op het world-wide-web, maar als jouw unieke identiteit.

Een website laat zien waar jouw bedrijf voor staat. Simpel en strak, of uitgebreid en fancy. Autoritair of bescheiden. Jij bedenkt het, wij bouwen het. Samen werken we aan succes.

Wij helpen je graag

Heb je vragen over websites?

Deze pagina geeft natuurlijk uitleg, maar het liefst leggen we het jou in het echt uit. Graag nodigen we je uit voor een kop koffie!

all-in website

Website laten maken

Wanneer we bij DigitalGuys websites bouwen kijken we naar het verhaal van je bedrijf. Waar staat je bedrijf eigenlijk voor? Dit noemen we ook wel de ‘why’ in het wereldbekende ‘Start With Why’ model van Simon Sinek. 

Nadat we de ‘why’ van een bedrijf hebben gevonden zetten we de doelen op. Wat gaan we bereiken met de website? Sales, leads of een x aantal website bezoekers. Dit vertalen we vervolgens weer in de website.

De websites die we bouwen zijn all-in. We weten namelijk dat ondernemers er een hekel aan hebben om half werk aan te gaan. Onze websites zijn dan ook inclusief:

Ons werk

Websites die wij gemaakt hebben