Home > Wat doen wij > Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

90% van jouw doelgroep Googelt eerst naar een bedrijf, voordat ze tot actie over gaan. Wij zorgen ervoor dat jij zichtbaar bent door middel van zoekmachine optimalisatie.

Wordt gezien

Bovenaan in Google

Wanneer je website goed is geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google zul je meer bezoekers op je website krijgen. Dit wordt ook wel SEO genoemd.

Naast dat je op Google kunt adverteren kun je ook op een ‘organische’ manier je vindbaarheid verbeteren. Met zoekmachine optimalisatie sta je op bepaalde relevante zoekwoorden bovenaan de pagina’s in Google.

Google is niet de enige zoekmachine, maar wel veruit de grootste. ‘Googelen’ is zelfs al een nieuw woord geworden die je gebruikt wanneer je iets opzoekt. Doordat Google zo’n begrip is geworden is het belangrijk om de zoekmachine te begrijpen.

Wij optimaliseren websites volgens de nieuwe richtlijnen van Google. Daarnaast verbeteren we jouw website qua techniek, content en strategie.

Wij helpen je graag

Heb je vragen over zoekmachine optimalisatie?

Deze pagina geeft natuurlijk uitleg, maar het liefst leggen we het jou in het echt uit. Graag nodigen we je uit voor een kop koffie!

Lange termijn

Organisch bereik

Zoekmachine optimalisatie is gericht op de lange termijn. We optimaliseren jouw website zo dat je goed gevonden wordt. Maar ook dat je website gevonden blijft worden.

Door toegevoegde waarde te bieden voor alle websitebezoekers zal je organische bereik stijgen. 

Maar hoe werkt dit proces nou precies? Als eerste gaan we op zoek naar relevante zoekwoorden waar jouw website op moet scoren. Vervolgens kijken we naar het zoekvolume en de concurrentie.

Na dit onderzoek bouwen we een geschikte strategie die we vertalen in de website. Vervolgens wordt jouw website goed gevonden in de zoekmachines en is dit de start van de groei van jouw website.