Website laten maken

Home > Website laten maken

Op maat gemaakte website

Een op maat gemaakte website die uitstraalt door de input van jonge creatieve studenten… Het is mogelijk bij DigitalGuys.

Websites maken is een passie van ons die wij graag uitvoeren om jouw bedrijf online te laten opvallen. Ook zorgen wij ervoor dat jouw website gevonden wordt in de zoekmachines om meer bezoekers te krijgen.

Inclusief hosting en domeinnaam

Een website zoals je deze waarneemt vereist veel meer factoren dan je denkt. Een paar van die factoren zijn hosting en een domeinnaam. Een domeinnaam spreekt misschien voor zich: een URL voor je website. Voorbeelden zijn .nl, .com en .eu.

Hosting is misschien een iets minder bekend verhaal. Hosting is eigenlijk een deel van een server die zorgt dat jij online staat. Hierop staat bijvoorbeeld jouw website maar hier kunnen ook andere dingen op staan. Een domeinnaam en hosting krijg je er gratis 1 jaar bij.

Gratis HTTPS en mailaccount(s)

HTTPS, ook wel HyperText Transfer Protocol Secure, is een uitbreiding van HTTP. Heel leuk allemaal, maar wat betekent dit nu? Simpel, bij HTTPS worden jouw gegevens versleuteld waardoor een buitenstaander niet mee kan kijken. Erg belangrijk voor jezelf, maar ook voor jouw bezoekers natuurlijk!

HTTPS leveren wij dus gratis bij onze websites. Ook leveren wij gratis mailaccount(s) met achter het apenstaartje jouw domeinnaam. Dit is bij ons dus bijvoorbeeld [email protected] of [email protected]

Websites zijn inclusief:

Wordt gevonden!

Nu is de website eindelijk gemaakt. Hij staat online met een professioneel design en werkt zoals wordt verwacht. Een ander ding is: hoe wordt mijn website gevonden?

Als eerst is het de vraag of dit nodig is voor jouw plan. Twijfelt u of dit nodig/handig is voor u? WhatsApp ons gerust! Het is mogelijk bij DigitalGuys om bijvoorbeeld met slimme technieken zoals SEO en Remarketing beter gevonden te worden. 

Kosten?

Wat kost een website? Bekijk onze website pakketten en de prijzen ervan.

DigitalGuys is een jong maar creatief digital marketing bureau. Wij maken professionele websites tegen studententarieven. 

responsive website laten maken

Een website die responsive is...

Met een responsive website bedoelen wij een website die toegankelijk is voor pc, tablet en op mobiele devices. Dit betekent niet alleen dat het moet werken, maar er ook goed uit moet zien op al deze apparaten.

Responsive is belangrijk om al jouw bezoekers tevreden te stellen. Bezoekers die binnenstromen via de computer, maar ook die via mobiele telefoon komen.