Home > Over ons

Over ons

Wij zijn Hein en Jeroen. Twee jonge gasten die uit pure passie bedrijven helpen om online te groeien. Jonge creativiteit leidt tot online vindbaarheid.

Wie zijn wij?

Over DigitalGuys

DigitalGuys is begonnen in 2018 vanuit pure passie voor digital marketing. We weten nog goed dat we voor onze eerste opdrachtgever aan het werk mochten voor een schoolproject. 

Na het project kregen we te horen dat het bedrijf in één week zestien nieuwe klanten had gekregen, waar het record op acht stond. Dit was hét moment dat we hiermee verder moesten gaan dan alleen schoolprojecten.

Wat begon met het bouwen van simpele websites en het opstellen van strategieën heeft ons verder gebracht tot de geavanceerde machine learning technieken van Google Ads en het opbouwen van slimme e-mailmarketing workflows.

Momenteel kunnen we onszelf een all-round marketingbureau noemen. We hebben onze diensten uitgebreid om kleine beginnende bedrijven te helpen, maar ook om deze uit te bouwen.

Wij helpen je graag

Kop koffie drinken?

Deze pagina geeft natuurlijk uitleg, maar het liefst leggen we het jou in het echt uit. Graag nodigen we je uit voor een kop koffie!

wie wij zijn

Het DigitalGuys team

Jeroen Olthoff

Digital Marketeer

Hein Abbring

Digital Marketeer

Misschien jij?

Open sollicitatie